Een brede ondersteuning

SIHO : Bedrijfsadvisering – samen met U onderzoeken we wat de beste bedrijfsvorm is voor Uw onderneming. We ontwikkelen samen een strategie om goede bedrijfsresultaten te behalen, waarbij U als ondernemer zo min mogelijk risico loopt. Goed voor starters en voor ondernemers die al enige ervaring hebben opgedaan!

SBU : SBU Administraties is gespecialiseerd in de administratieve ondersteuning van Uw bedrijf. Het uitbesteden van bepaalde administratieve zaken als boekhouding en facturering kan wellicht lucratiever zijn, aangezien U dan kunt blijven ondernemen. Ook Uw loonadministratie kunt U bij ons onderbrengen. Ook tussentijdse rapportages kunnen afgesproken worden.

SBZ : Juridisch adviesbureau. Samen met U kunnen we de contracten die U van plan bent aangegaan of die herziening behoeven scannen. Voor aangesloten ondernemers is er een gunstig tarief en grotere bereikbaarheid van onze bedrijfsjurist. En . . . wilt U Uw debiteurenstand niet te hoog laten oplopen? SBZ Incasso staat voor U klaar!